OM OSS

Vi jobbar för dig

Oavsett om du ska sälja, köpa eller värdera ett företag så är vårt mål att uppnå bästa tänkbara resultat för dig och din affär. Se oss som en pålitlig partner genom hela processen. Det vi säger till våra kunder skulle vi också säga till vår bästa kompis.
Så enkelt är det.

 

Team

En bra upplevelse
processen igenom

Tillsammans med oss är du informerad och uppdaterad på allt som pågår, hela tiden. Kort och gott; Vi jobbar hårt för att göra det enkelt för dig – och vi har kunskapen och resurserna som krävs för att lyckas. Trevligt att träffas!

Claes-Henrik har arbetat som projektledare för företagstransaktioner och därmed hjälpt ägare genomföra sina ägarskiften i 13 år. Med erfarenhet av rådgivning för både köpare och säljare, har han genom åren utvecklat en stor respekt för de mjuka värdena som en ägare står inför vid ett ägarskifte. Han är utbildad civilekonom med kompletterande inriktning inom affärsjuridik på universitetsnivå.

Claes-Henrik Bjuhrberger

Edvin sammanställer och analyserar köpares syn på marknaden inför företagstransaktioner. Han är involverad i transaktionsuppdrag, ägarplaneringsuppdrag samt värderingsuppdrag. Edvin är utbildad på universitet i USA och har en kandidatexamen i företagsekonomi från Göteborgs universitet. Han har drivit ett familjeföretag, som resulterade i en lyckad försäljning. Han bär även kunskaper från den privata banksektorn.

Edvin Svensson

Skogspromenad – Stadspuls
Sandstrand – Skidbacke
Papperstidning – Läsplatta
Hemlagat – Take-away
Katt – Hund
Morgon – Kväll
Musik – Podcast
Kaffe – Te
Skräckfilm – Komedi

Max Mauritz

Torbjörn arbetar med digital utveckling på Corptrade och har ansvar att skapa produktivitet genom digitalisering i bolaget. Han har under sin karriär dedikerat sig åt digitalisering och har tidigare både arbetat som utvecklingschef på Hogia samt startat, drivit och sålt det egna bolaget TransPA.

Torbjörn Eliasson

Digital utveckling & Styrelseordförande
torbjorn.eliasson@corptrade.se
+46 (0) 70-536 56 82

Adam Lindskog

Adam Lindskog

Advisory Board

Låt oss presentera vårt Advisory Board

Vi är glada att få möjligheten att ta del av insikter från kompetenta, erfarna och härliga människor i vårat advisory board. Ett långsiktigt arbete som ska göra oss som bolag och individer bättre.

Lars ingår i Corptrades Advisory Board. Han är delägare och affärdområdeschef på Pector AB som arbetar med olika typer affärsystem. Lars har en gedig erfarenhet med bland annat 24 år från Visma-koncernen där han haft flertalet chefsroller. 

Lars Borglund

Claes ingår i Corptrades Advisory Board och arbetar till vardags på Start Communcation där han är partner och projektledare. Det är ett bolag som han har arbetat för och hjälpt till att bygga upp under drygt 22 års tid.

Claes Broström

Louice Rosdahl

Louice Rosdahl

Hans Börsvik

Hans Börsvik

”Corptrade tog hand om alla avtal, lyfte ut det viktiga och förklarade det på ett sätt som vi förstår.”

Martin Parnmo, VD Grundia

Värderingar

Vad vi tror på och

varför det spelar roll

Vi bryr oss om våra kunder och det ska synas i vårt arbete. Varje dag. Alla våra relationer bygger på ärlighet, respekt och öppenhet – därför är vi måna om att lära känna dig. Prata och lyssna och komma överens för att hitta bästa lösningen. Det är så vi uppnår rätt resultat. Helt enkelt.

 

Har du några frågor

eller bara lust att träffas?

Vad säger tidigare Uppdragsgivare?

Träffa våra Uppdragsgivare och lyssna på vad de har att säga om vårt samarbete.

Rådgivare och specialist
på ägarskiften.

+46 (0) 73-303 00 24    info@corptrade.se     Masthamnsgatan 3, 413 27 Göteborg

Masthamnsgatan 3, 413 27 Göteborg