Annebergs Bygg och Anläggning såldes till Eleda Group. Vad hände sen?

Från att bolaget startade 1991 har Annebergs Bygg och Anläggning gått från att vara en enmansfirma till att idag vuxit sig allt större med ett heltäckande erbjudande inom entreprenad och bygg. Corptrade kom in i processen under 2020 när grundare Jonny Karlsson letade efter en ny ägare.


1. Hur väl infriades de önskemål som du hade på affären?
Allt gick enligt plan, vi kom ju aldrig till det läget att det blev budgivning mellan flera köpare eftersom vi var nöjda med Eleda. Jag kände en hel del människor i den koncernen och de hade ett bra bud samt framtida ekonomiska förutsättningar som var väldigt gynnsamma.

2. På vilket sätt utvecklades ditt bolag efter ägarskiftet?
Vi jobbar på som vanligt men det är väldigt positivt att hamna i en större kostym med tanke på den typen av jobb vi vill vara med och räkna på. Det finns mycket rutin och erfarenhet i koncernen som vi kan dra nytta av.

3. Hur har din roll förändrats i bolaget?
Min roll har inte förändrats överhuvudtaget faktiskt. Det som har tillkommit för bolaget är rapporteringen uppåt, men det är ju så som det sades under förhandlingarna.

4. Har du haft kontakt och/eller fått stöd från Corptrade efter affären?
Ja jag har haft kontakt med Corptrade ett flertal gånger bland annat när vi hade första bokslutet efter försäljningen så behövde vår revisor hjälp för att få till revisionen.

Läs mer om försäljningen här.

 

​​​​Jonny Karlsson 
Grundare och VD


Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sidan. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Läs mer ×