Svea Talks – Så förbereder du en lönsam exit

Du har drivit ditt företag i många år. En dag ska det skiftas. Kanske är det snart, kanske om ett antal år. Men hur gör du en lönsam exit? Och vad är en lönsam exit för dig? Det handlar om allt från känslor, pengar, relationer – och vad du vill göra efter att ägarskiftet är genomfört. Svea Talks från 26 oktober handlar om förberedelserna för att få ut så mycket som möjligt för sitt livsverk.

Med i studion är Claes-Henrik Bjuhrberger, ägare och vd för Corptrade och driver även Förvärvspodden och Linda Ericson, tidigare ägare till Oscar Medtec AB. Moderator är Fredrik Berling. Avsnittet är cirka 35 minuter långt.

Svea Talks – Så förbereder du en lönsam exit | Svea Bank

”Corptrade har varit den partnern de sa att de skulle vara på första mötet”

 

Oscar Medtec såldes till Indutrade
– Lindas och Fredriks försäljningsupplevelse.