Värderingsuppdrag – Sammanslagning av buss- och transportbolag

Corptrade har genomfört värdering inför en sammanslagning av flertalet buss- och transportbolag.

Värderingsuppdraget grundar sig i att genomföra en framtida sammanslagning av flertalet bolag till en gemensam koncern.

Bolagen ägnar sig åt charterresor, linjetrafik samt diverse övriga transporter. Deras omsättning varierade mellan 100 – 600 MSEK. Corptrade utförde värdering av samtliga bolag, dessa gemensamt bildar en av de ledande koncernerna i sin bransch. Arbetet hjälpte koncernen att få en bättre förståelse över värdet i de olika bolagen och på så sätt uppnå de rätta förutsättningarna inför en framtida sammanslagning

Kontakta oss för mer information om bolagsvärdering.

Vill du snacka mer?

Ett gott råd är att försöka ha lite fingertoppskänsla och känna av hur vinden blåser i just din bransch. Känns det som en klurig uppgift? Det behöver det inte vara. Vi har erfarenhet av att värdera företag och identifiera potentiella värdehöjare som kan ta ditt bolag till nästa nivå. Vi förstår att ditt företag betyder mycket för dig och hjälper dig gärna att ta försäljningsprocessen framåt – vid rätt tidpunkt.