Värderingsuppdrag – Bolag inom elinstallation

Corptrade har genomfört värdering av ett bolag inom elinstallation.

Anledningen till värderingen var att bolaget ville ha underlag inför en framtida förändring i ägarstrukturen.

Detta elinstallations bolag utför service och underhåll av befintliga elanläggningar, installationer vid ny- och ombyggnationer mm. Bolaget har ca 30 anställda och omsätter mellan 40 – 50 MSEK. Bolaget äger även en fastighet som inkluderades i värderingsuppdraget.

Kontakta oss för mer information om bolagsvärdering.

Vill du snacka mer?

Ett gott råd är att försöka ha lite fingertoppskänsla och känna av hur vinden blåser i just din bransch. Känns det som en klurig uppgift? Det behöver det inte vara. Vi har erfarenhet av att värdera företag och identifiera potentiella värdehöjare som kan ta ditt bolag till nästa nivå. Vi förstår att ditt företag betyder mycket för dig och hjälper dig gärna att ta försäljningsprocessen framåt – vid rätt tidpunkt.