Värderingsuppdrag – Bolag inom byggnadsindustrin

Corptrade har genomfört värdering av ett bolag inom byggnadsindustrin.

Bolaget är aktiva inom byggnadsindustrin främst gällande nybyggnationer med en egenutvecklad produkt och egen tillverkning. Bolaget omsätter mellan 50-100 MSEK och äger även en fastighet som inkluderades i värderingsuppdraget. Värderingsrapporten har gett ägarna insikt i hur kassaflöde, rörelsekapitalbindning och andra nyckeltal påverkar bolagets värde. Anledningen till värderingen var att bolaget ville ha underlag inför en framtida förändring i ägarstrukturen.

Kontakta oss för mer information om bolagsvärdering.

Vill du snacka mer?

Ett gott råd är att försöka ha lite fingertoppskänsla och känna av hur vinden blåser i just din bransch. Känns det som en klurig uppgift? Det behöver det inte vara. Vi har erfarenhet av att värdera företag och identifiera potentiella värdehöjare som kan ta ditt bolag till nästa nivå. Vi förstår att ditt företag betyder mycket för dig och hjälper dig gärna att ta försäljningsprocessen framåt – vid rätt tidpunkt.