Företagsförvärv – Bolag inom VVS-installation

Corptrade har utfört värdering samt agerat rådgivare när ett bolag i VVS-branschen ville genomföra ett förvärv.

Uppdragsgivaren önskade identifiera ett målbolag inom sin bransch inför ett eventuellt förvärv, för att på så sätt växa och stärka sin position på marknaden. Önskat målbolag med en omsättning mellan 70 – 90 MSEK identifierades, värderingsrapport utfördes och löpande rådgivning kring affären i sin helhet genomfördes.

Detta arbete hjälpte köparen att få en bättre förståelse över målföretaget och på så sätt uppnå de rätta förutsättningarna samt det rätta priset i förvärvsprocessen.

Har du ambitionen att växa och förstärka din verksamhet genom förvärv? Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälp dig.

Vill du snacka mer?

Ett gott råd är att försöka ha lite fingertoppskänsla och känna av hur vinden blåser i just din bransch. Känns det som en klurig uppgift? Det behöver det inte vara. Vi har erfarenhet av att värdera företag och identifiera potentiella värdehöjare som kan ta ditt bolag till nästa nivå. Vi förstår att ditt företag betyder mycket för dig och hjälper dig gärna att ta försäljningsprocessen framåt – vid rätt tidpunkt.