Wistrand & Corptrade bjuder in till webbinarium 10 Mars

Corptrades VD och grundare Claes-Henrik Bjuhrberger går tillsammans med Wistrands advokater Johannes Wårdman och Tobias Svadling igenom hur bolag och ägare kan förbereda sig inför ett ägarskifte / en försäljning.

  • Hur ser transaktionsmarknaden i branschen ut (hur aktiva är köparna)?
  • Hur kan du öka ditt entreprenad-/infrastrukturbolags värde?
  • Hur ser köparna på befintliga och icke-befintliga entreprenadavtal?
  • Hur har tidigare säljare i branschen upplevt transaktionsprocessen?

Corptrade och Wistrand har båda lång och bred erfarenhet av ägarskiften och har tillsammans i närtid gemensamt genomfört ett antal transaktioner inom just entreprenad- och infrastrukturbranschen, t.ex. försäljningen av Samgräv och försäljningen av Mikaels Grävtjänst.

Datum:10 mars 2021
Tid: 09.00 OSA:
Klicka här

Vill du snacka mer?

Ett gott råd är att försöka ha lite fingertoppskänsla och känna av hur vinden blåser i just din bransch. Känns det som en klurig uppgift? Det behöver det inte vara. Vi har erfarenhet av att värdera företag och identifiera potentiella värdehöjare som kan ta ditt bolag till nästa nivå. Vi förstår att ditt företag betyder mycket för dig och hjälper dig gärna att ta försäljningsprocessen framåt – vid rätt tidpunkt.