Om oss

Vi är Corptrade

Vikten av förberedelser genomsyrar hela vår vision och verksamhet. För oss innebär det skillnaden mellan att genomföra en affär och genomföra en lyckad affär för alla parter. Corptrade skapades utifrån just den tanken – att på ett bättre sätt kartlägga och förbättra förutsättningarna inför ett ägarskifte.

Vi är rådgivaren för dig som vill skapa förståelse och högre värde i ett kommande ägarskifte. Resultatet av affären skall vara den förändring som önskades och planerades från start.

Vi arbetar som ett heltäckande transaktionsteam för att nå den kompetens och tillgänglighet som krävs i affärens alla steg. I vår projektledning lägger vi stor vikt vid att vara öppna och transparenta samt involvera alla parter tidigt och i så stor utsträckning som möjligt. Det tror vi är en nyckel till en bra affär.

Är du redo att sälja ditt företag, är du på jakt efter ett förvärv eller vill du ha hjälp att utveckla företaget inför ett framtida ägarskifte? Genom en strukturerad, överskådlig process ser vi till att du går ut ur affären på bästa möjliga sätt.

Vill du få mer information om hur vi kan hjälpa dig? Kontakta oss idag.


Transaktionsteam

Vår styrka ligger i samarbetet. Med rätt sammansättning av kompetens och erfarenhet kan vi säkerställa en mer träffsäker och tillgänglig rådgivning genom hela processen.


Våra värderingar

Våra värderingar definierar vilka vi är och hur vi arbetar. De ska inspirera oss till att ständigt utveckla vår kompetens och överträffa våra förväntningar.

 • Öppenhet

  Öppenhet är en grundförutsättning för tillit. Vi tror på att hålla en etisk och yrkesmässig standard som möjliggör kundrelationer byggda på ärlighet, respekt och öppenhet. Varje råd vi ger ska vara samma som vi skulle ge till en nära vän.

 • Långsiktighet

  Vi tror på att långsiktighet i relationer och arbetet är viktigt för skapa en framgångsrik verksamhet. Vi lägger alltid vikt vid att bygga starka långsiktiga relationer och har ett genomgående fokus på hur värde kan byggas över lång tid.

 • Enkelhet

  Enkelhet handlar om att förenkla det komplexa för att skapa en tydlig, enkel och ärlig dialog, internt som externt. Vi är övertygade om att tydlig och rak kommunikation gör det lättare att prestera bra tillsammans.

 • Kompetens

  För oss betyder kompetens att ha kunskapen, omdömet och viljan att utföra uppgifterna på rätt sätt. Utöver att ha rätt teoretisk kunskap behövs rätt praktisk erfarenhet och kritiska reflektion för att nå förväntningarna. Vi ser alltid till att rätt kompetens finns på rätt plats och att ständigt utveckla våra processer och medarbetare.

 • Engagemang

  Vi strävar efter att vara en engagerande arbetsplats genom att inkludera alla i organisation att bidra till utveckling och formandet av företagets framtid. Det är viktigt för oss att tillsammans bygga en positiv arbetsplats som är lika delar välkomnande som respektfull.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sidan. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Läs mer ×