Vår metod - Se filmen här...

Vår unika metod förbereder dig och ditt företag på bästa sätt inför en företagsöverlåtelse.


Vi på Corptrade tycker att det görs för många företagsöverlåtelser som inte är optimala!

Därför har vi en unik metod som stegvis förbereder dig och ditt företag på bästa sätt inför en framtida överlåtelse där köparen ser den fulla potentialen i ditt företag. Den innebär ökad köpeskilling och smidigare överlämning, bättre kontroll över processen och tid för reflektion innan förhandlingar. Dina önskemål vid utträde blir bättre tillgodosedda, du får ett ökat förtroendekapital hos köparen och en större chans att påverka den framtida driften av företaget. Vi skapar helt enkelt en ritning för försäljningen.

 

Metoden utgår med ditt mål som ägare. Vi gör en förberedande besiktning och testar om och ser om du som ägare och bolag håller för en försäljning. Därefter ser vi över juridiska utmaningar och undviker eventuella överraskningar. Allt för att ha tid att optimera förutsättningarna innan vi pratar med en köpare. Vi gör en så kallad indikativ värdering där vi ser vad du hade fått för bolaget om du hade sålt per idag.

 

Alla steg i metoden genomförs i ett datarum - ett digitalt verktyg som samlar hela projektet. Vi skapar en handlingsplan som gör företaget rustat för att möta marknaden. Slutligen är det dags att identifiera potentiella köpare. Vi utvärderar bud och inleder förhandlingen. Slutbud fastställs och vi hjälper till med förberedelserna inför en exit.

 

Hör av dig till oss på Corptrade, vi hjälper dig hela vägen fram till en företagsöverlåtelse där köparen ser den fulla potentialen i dig och ditt företag.

 

Klicka här för att kontakta oss redan idag.


Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sidan. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Läs mer ×